Despre noi

Povestea, filozofia și pasiunea noastră

Viitorul este #nontoxic

Biotiful, Atelier de frumusete este primul salon dedicat exclusiv produselor de infrumusetare nontoxice din Romania

În cadrul Biotiful Atelier, frumusețea se realizează fără cele 80.000 substanțe toxice ce dăunează sănătății feminine regăsite în general în produsele profesionale, cu ambalaj biodegradabil și formule eficiente compuse din ingrediente naturale active, netestate pe animale.

Fiecare dintre noi trăiește să construiască din viață o poveste, suntem diferite, dar ne leagă aceleași vise. Așa se creează relații solide, unde femeile cred în puterea lor de a mișca munții din loc.

Inspiratia noastra? Femeile

We love our #biotiful women

Femeile sunt energia acestei societăți, ce nu cuceresc lumea, o nasc. Din pasiunea pentru sănătatea feminină, Angelina Cozma, fondatoarea primului salon de frumusețe nontoxica din România, a ajuns să ofere un exemplu pentru femeile active, ce fac alegeri inteligente și să demonstreze că poate există armonie între frumusețe exterioară și frumusețe interioară.

"Maternitatea și stilul de viață sănătos au devenit un fundament de cercetare, informare și acțiune pentru frumusețea nontoxica, inexistentă în România acum câțiva ani. Am plecat de la zero să educ o societate de femei, unde domină conceptul că trebuie să renunți la sănătatea părului, unghiilor, pielii și per general a stării de bine pentru a fi frumoasă." Pe exterior...

Nu puteam să înțeleg de ce educația în domeniul frumuseții nu era actuală și că trebuie să-ți asumi anumite riscuri dacă-ți dorești să fii blondă, de exemplu - ce însemna în timp degradarea părului și sensibilizarea scalpului, posibilitatea de a suferi dereglari hormonale etc. Nu înțelegeam de ce o femeie însărcinată nu se poate bucură de servicii de calitate în cadrul unui salon de frumusețe și că doctorii recomandă să stai departe de tot ce înseamnă îngrijire personală. A fost momentul ideal în care fiind inspirată de propriile nevoi, să aduc femeilor din țara noastră posibilitatea de a se îngriji fără griji. Știam ce sfaturi urmează să atrag și că puțini vor fi oamenii care-mi vor susține ideea, tocmai pentru că am conștientizat că în afaceri ești plătit cu două monezi - cash și experiență, am ales experiență pentru că intuiția feminină mi-a demonstrat că acesta este viitorul frumuseții, nu doar în România ci și la nivel mondial. Așa că mai presus de orice investiție financiară, am investit timp în educarea femeilor, reușind să le determin să acorde o șansă frumuseții inovaționale, iar astăzi ne deschid ușa peste 50 de femei zilnic.

Experții Biotiful Atelier au devenit cei mai buni prieteni ai frumuseții feminine și împreună scriem o nouă poveste a acestei industrii, povestea Biotiful.